Pernilla Söderman
Telefon: 070-917 65 01
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ge bort en egen inredare till vännen, brudparet eller jubilaren.

”Jag fick en ganska ovanlig 40-års present av min äldre bror förra året! I denna ålder är ju "hårda" paket inte lika kul som "mjuka" eller kanske en upplevelse.

När jag läste presentkortet blev jag glatt överraskad och tycket det skulle bli jätte kul och spännande att få höra någon som är specialist utvärdera min nuvarande stil och mina tankar på förändring. (Sen kunde jag ju inte låta bli att undra om han tyckte jag hade dålig smak, fast med ironi i tonen:-)).
Pernilla och jag bokade en tid en eftermiddag och vi hade avsatt 2 timmar. Det första Pernilla sa när hon klev innanför dörren var "vad gör jag här?!".

Det första Pernilla gjorde var att se sig om i huset, förmodligen för att själv skaffa sig en uppfattning om min stil. Sen berättade jag om mina planer om renovering. Jag fick många bra idéer och framförallt vad som är viktigt att tänka på när det gäller ljus och placering av möbler.

Nu låg mina planer på renovering framskjutet en tid, och Pernilla satte genast igång och flytta möbler, mattor och lampor. Även vissa gamla prydnadsklenoder hamnade i förrådet! Förklaringen till Pernillas rokader var bra och enkla och resultatet blev super. Efter ett år har jag inte ändrat på en enda sak och tänker varje gång jag ska göra något hemma på vad Pernilla sa.

Jag kan varmt rekommendera ett besök av Pernilla och jag kommer definitivt att ta hjälp av henne igen när det blir dags för totalrenovering av vardagsrummet!

Tack Pernilla och må så gott!
"

/Johan
 
Workbox AB