Pernilla Söderman
Telefon: 070-917 65 01
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Pressmeddelande - Inredning, styling och trädgård

PernillasRum tillhandahåller tjänster inom inredning, styling och trädgår med inriktning på privatpersoner och företag.

Inredning skapar trivsel
Vare sig du är nyfiken på råd gällande inredning inför en lätt ommöblering, färgsättning, belysning eller har bestämt dig för en total förändring av ditt hem så hjälper jag dig. Jag lyssnar på dina behov och utefter dem utformar jag ett förslag att diskutera utifrån. Det är din stil som bestämmer om resultatet blir en toppmodern våning, en bostad med gammeldags influenser eller ett hem i orientalisk anda.

Styling höjer värdet på din bostad och skapar intryck hos företag
Första intrycket vid en hus- eller lägenhetsvisning avgör hur attraktiv din bostad är för köparen. Styling handlar om små eller större förändringar som maximerar attraktionsvärdet för så många som möjligt. En rätt utförd styling ger attraktivare bilder som lockar fler besökare till visningen. När spekulanterna väl är på plats kan en styling lyfta fram styrkorna med ditt hem/trädgård och i slutändan ge ett bättre pris. Alternativen för styling är många, allt från en förslagslista till ett fullt genomfört arbete. Kostnaden för stylingen är avdragsgill när du räknar ut reavinsten för bostaden. Tveka inte att kontakta mig för mer information. Tillsammans diskuterar vi hur din bostad kan stylas inför visningen.

Som företagare lägger vi ned mycket pengar på annonser och marknadsföring för att locka kunder till oss. Det är minst lika viktigt att det stämmer överens med det kunden möter när de besöker oss. Det är också viktigt att era medarbetare har en trivsam och inspirerande miljö. Vi ebjuder flera tjänster inom styling hos företag. Allt från nyetableringar, renoveringar eller allmän översyn av lokaler.

Trädgård är en viktig del av hemmet och hjälper dig att njuta av livet
Välj mellan några timmars rådgivning för att göra det praktiska jobbet själv eller låt mig hjälpa till i arbetet. Vid större förändringar använder jag mitt kontaktnät av målare, hantverkare och trädgårdsmästare. Vi inreder trädgården med växter, träd och möbler för att skapa en miljö full av liv där du känner dig hemma. Det finns även många möjligheter för en inglasad terrass eller balkong.

Från idé till verklighet. Vad kostar det?
Mitt arbete börjar med ett kostnadsfritt, första besök hos dig. Vi diskuterar möjliga förändringar av ditt hem, arbetsplats eller din trädgård, vilka mål du har med förändringen, befintliga möbler som kan användas och om vi behöver köpa in nytt material.
Efter första mötet lämnar jag en offert enligt era önskemål.

När du bestämt dig för att gå vidare kan ett sätt vara att jag arbetar fram och presenterar en realistisk bild av resultatet med hjälp av skisser, bilder, tyg- och färgprover. Därefter väljer du om vi ska fortsätta samarbetet, antingen enligt förslaget eller med gemensamma ändringar.

Ett annat sätt kan vara att du anlitar mig som ’Inredare för en dag’. På en dag kan vi förändra ditt hem eller din trädgård genom att arbeta med de möbler, konst, textilier och dekorföremål du redan har hemma. Jag hjälper dig att se möjligheterna i ditt hem baserat på din personliga smak och livssituation.

Jag har med mig kataloger, bilder och färgprover så vi enkelt kan diskutera idéer hur du kan jobba vidare själv eller tillsammans med mig efter de förändringar vi gjort. Om det behövs en komplettering erbjuder jag en personlig inköpslista utifrån ditt hems specifika behov. Din personliga trivsel står i centrum från de första ändringarna till att vi avslutat samarbetet och att du är nöjd.

Regioner
Pernillas rum arbetar med inredning, styling och trädgår i Västerås, Enköping, Hallstahammar, Surahammar, Köping.

Pernilla Söderman

Telefon: 070-917 65 01
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
 
Workbox AB