Pernilla Söderman
Telefon: 070-917 65 01
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Från idé till verklighet!

Mitt arbete börjar med ett kostnadsfritt, första besök hos dig. Vi diskuterar möjliga förändringar av ditt hem, arbetsplats eller din trädgård, vilka mål du har med förändringen, befintliga möbler som kan användas och om vi behöver köpa in nytt material.
Efter första mötet lämnar jag en offert enligt era önskemål.

När du bestämt dig för att gå vidare kan ett sätt vara att jag arbetar fram och presenterar en realistisk bild av resultatet med hjälp av skisser, bilder, tyg- och färgprover. Därefter väljer du om vi ska fortsätta samarbetet, antingen enligt förslaget eller med gemensamma ändringar.

Ett annat sätt
kan vara att du anlitar mig som ’Inredare för en dag’. På en dag kan vi förändra ditt hem eller din trädgård genom att arbeta med de möbler, konst, textilier och dekorföremål du redan har hemma. Jag hjälper dig att se möjligheterna i ditt hem baserat på din personliga smak och livssituation.

Jag har med mig kataloger, bilder och färgprover så vi enkelt kan diskutera idéer hur du kan jobba vidare själv eller tillsammans med mig efter de förändringar vi gjort. Om det behövs en komplettering erbjuder jag en personlig inköpslista utifrån ditt önskemål.
Din personliga trivsel står i centrum från de första ändringarna till att vi avslutat samarbetet och att du är nöjd.

Kontakt mig så hjälper jag dig gärna!
 
Workbox AB